FORENINGEN FORUM, Bergen
Aktiviteter
Vinsmaking 28.09.07

Nye aktiviteter i Foreningen Forum.

Da vårt eget blad "Bikuben" nr. 3 i 2007 inviterte til VINSMAKING, var det nok mange medlemmer som ble overrasket, en del så mye at man stilte spørsmålet om styret nå hadde latt seg lokke til å drive alkoholreklame!

De av oss som var så heldige å få delta på dette arrangementet, som for øvrig var kraftig overbooket, kan imidlertid berolige og forsikre de øvrige medlemmer om at dette meget vellykkete arrangeentet i alle deler var et, som våre vedtekter beskriver "sosialt og kulturelt utviklende samvær". 

 

 

Lydhør og interessert forsamling. Noe betenkt kanskje? 

 

Arne Skarsvåg, medlem av Sesorisk Prøveinstans på Arcus i Oslo, ga oss en fascinerende innføring i Vinens historie, produksjon og behandling samtidig som vi fikk et godt innblikk i kulturen omkring bruk og nytelse av forskjellige viner, fulgt av velsmakende interessante smaksprøver.

    

Arne Skarsvåg.

Festlig musikalsk underholdning ved Kristian Weberg og en førsteklasses fiskesuppe med rikelig og nydelig tilbehør, servert under Jan Tonnings trygge ledelse, satte "prikken over i'en" og gjorde kvelden til en virkelig vellykket aften. Vi kan bare slutte oss til Arnold Morkens takk til styret og ser fram til en snarlig oppfølger. 

    

Kristian Weberg.                                         Arnold Morken.

Referent og foto: Kristian Bubandt

 

 


 
VelkommenSelskapslokaletForeningenAktiviteterSangforeningen