FORENINGEN FORUM, Bergen
Aktiviteter
Italiensk vin og mat

Italiensk vin og mat, temakveld 29.02.08.

Til temakvelden var hele 41 personer møtt fram for å høre Arne Skarsvåg fra Vinmonopolet (Sesorisk Prøveinstans på Arcus i Oslo) kåsere om  "Italiensk vin på kryss og tvers". Deretter skulle hver enkelt ut fra ens egne forutetninger, smake og selv bedømme i alt 6 utvalgte viner fra Italia. 

Forsamlingen fikk et tverrsnitt fra italiensk vinproduksjon, fra disktrikter som Piemonte, Veneto, Puglia og Toscana. Flere av de fammøtte nikket anerkjennende til de ulike stedsnavnene, et tydelig tegn på at forsamlingen besto av reisevante personer. Arne Skarsvåg lot oss ta del i faguttrykk som ''restsukker'', ''ungdomsvin'', ''englpiss'', ''kirsebærsyrlighet'' samt ''viner for meditasjon'' og med ''flott struktur''.

Kvelden var dessuten lagt opp med servering av italiensk mat fra Pastasentralen, servert og kommentert av innehaveren Yuissef selv, og til fengende, italienske toner fra den eminente musikeren Primo Castello.

Temakvelden ble på alle måter svært vellykket og vi takker styret som tok på seg dette populære og interessante arrangementet, et tiltak som føyer seg flott inn i foreningens formålsparagraf om ''sosialt og kulturelt samvær'' for medlemmene i Foreningen Forum.

PS. Påmeldingsavgiften for kvelden var differensiert med 200 kr. for medlemmer og 300 kr. for ikke-medlemmer. Dette resulterte i at foreningen denne kvelden fikk 4 nye medlemmer!

   

   

   
                     

   

Arne Skarsvåg og vår formann,  Ronald Breisnes.

Kommentarer og foto: Øyvin Kjenes

 

 

 
VelkommenSelskapslokaletForeningenAktiviteterSangforeningen